• Garancia

  Szeretnénk, hogy ne kelljen azon töprengenie, vajon érdemes-e tenni egy próbát, ezért az első kezelésre
  100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, azaz, ha nem tetszett a masszázs, Önnek nem kell fizetnie érte.
  Mit gondol, vállalnánk ilyen garanciát ha nem lennénk biztosak a sikerben?

 • Exkluzív

  A masszázs célja a kapcsolat (pár-szülő-gyermek-baráti) kiegyensúlyozott működésének fenntartása,
  illetve helyreállítása, hogy boldogan és szeretetben éljük mindennapjainkat.

 • Ajándékozzon

  Ajándékozza masszázsutalványunkat:
  Valentin napra • Születésnapra • Anyák napjára • Házassági évfordulóra

 • A megoldás

  A shaolini szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével,
  amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony energetikai testkezelést...

ÜZLETI ÉS SZAKMAI SZABÁLYAINK

Minden képesített KoroKan masszőr elkötelezi magát a következő szakmai követelmények mellett. Ha úgy hiszi, hogy valamelyik masszőrünk megsértette valamelyik alapkövetelményünket, kérjük, hozza tudomásunkra.

 

A szakmai és üzleti szabályok biztosítják azt a szintet, amelyet masszőreink szeretnének magukra vállalni vendégeikkel, kollégáikkal és a nyilvánossággal szemben. Minden szabály az „Őszinte Üzlet” koncepcióból származik, ami számunkra teljes elkötelezettséget jelent arra, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtunk elfogadható áron, mely bizalomra és hitelességre épülő kapcsolatokat ápol minden üzleti résztvevővel. A szabályok meghatározása és tisztázása egy folyamat. A következőkben olvasható a jelenlegi értelmezése, hogy mit jelent számunkra KoroKan masszőrnek lenni.


Magas színvonal: ez a követelmény csak meggyőződéses emberek által teljesíthető, kívülről nem írható elő. KoroKan masszőrként azért végezzük ezt a munkát, mert hiszünk a fontosságában. Nem csak megélni, jobbítani is szeretnénk. Azért is végezzük ezt a munkát, mert lehetőséget nyújt számunkra a kiteljesedésre. Mindig azon fáradozunk, hogy a képességeinket fejlesszük, ezáltal értékesebb ajándékot adhatunk az embereknek.

 

Elfogadható árak: áraink elfogadhatóak kell, hogy legyenek a vendégek és a masszőr számára is. A vendég számára fontos, hogy megfelelő értéket kapjon a pénzéért, a masszőrnek pedig meg kell élnie.

 

Pénz visszafizetési garancia: ez a legegyszerűbb útja, hogy a szakmai elvárásokat magas szinten tartsuk. Ha Önnek nem tetszett a KoroKan masszázs, amit kapott, akkor nem kell érte fizetnie.

 

Igaz marketing: arról legyünk inkább ismertek, hogy többet adunk mint amit ígértünk, mint kevesebbet. Ezért szeretnénk elkerülni, minden túlzó leírást a szolgáltatásunkról.

 

Teljes közzététel: vendégeinknek joga van tudni a képzéseinkről, a tapasztalatainkról, és szakmai elkötelezettségünkről. Tudniuk kell munkánk szándékáról. Nyitottak vagyunk minden kérdésre ezekkel a témákkal kapcsolatban, sőt szeretnénk megelőzni a kérdéseket azzal, hogy nyíltan beszélünk ezekről a témákról.

 

Szűrés: a munka, amit csinálunk, nem mindenki számára megfelelő. Körültekintő szűréssel mindent megteszünk azért, hogy megbizonyosodjunk a KoroKan masszázs pozitív élmény lesz minden vendég számára. Azért is felelősséget vállalunk, hogy a vendég elvárásai megegyezzenek a mi szándékainkkal.

 

Visszajelzés: szeretnénk, ha a vendégeink elmondanák, mi esett jól és mi nem. Kényelmes és ösztönző rendszerünk van, ami segíti a visszajelzést vendégeink számára.

 

Tisztelet: mindenkit tisztelettel övezünk, legyen vendég, támogató, vagy más módszer alkalmazója. Megértjük, hogy vendégeink számára példaértékű, egészséges életet kell élnünk.

 

Alázatosság: szolgáltatónak lenni a társadalmunkban, sokszor jelent szolgaiságot vagy arroganciát. Hisszük, hogy az arany középút az alázatosság.

 

Közösségi támogatás: mindannyian rendszeresen felajánljuk szolgáltatásainkat olyan embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy igénybe vegyék szolgáltatásainkat. Ez emlékeztet bennünket arra, hogy:

–mindenki megérdemli az érintés ajándékát,

– akkor is megtaláljuk a módját, hogy ezt a munkát végezzük, ha nem fizetik meg.

 

Összhang: elköteleztük magunkat, hogy inkább kollegiális közösséget hozunk létre, mint egymással versenyző emberek csoportját. Ugyanakkor tudomásul vesszük, hogy valamilyen szintű versengés mindig létezik, ezért az üzletünket érintő döntéseknél, amelyek befolyásolják a többi szereplőt is, az Aranyszabályt követjük: „Ne tedd másokkal azt, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek!”

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Nyerje meg 100.000 Ft értékű maszszázsbér-
letünket! Ismerje meg akcióinkat, melyekkel csak hírlevelünk olvasóit ajándékozzuk meg!

Feliratkozás

Ön is egész nap ül vagy áll a munkahelyén? Kevés a szabadideje, hogy foglalkozzon az egészségével?
Nézze meg most, milyen megoldást kínálunk hát, nyak-, derékfájdalmára.

Vélemények
Némethné, Marika ()

“Régóta szenvedek derék fájdalmaktól és arc zsibbadástól. Barátnőm ajánlotta a soproni szalont. Kőszegről érkeztünk és már a 3-ik masszázs után elmúlt a hónapok óta tartó arc zsibbadásom, és derekam is teljesen tünetmentes, nem fáj. Hálás vagyok az eredményes kezelésért.”

Hajdú Katalin (Budapest)

“Férjemnek ajándékoztam KoroKan kezelést, gépkocsivezető, sokat fáj a dereka. Mivel ő nem igazán szereti a masszázsokat, úgy gondoltam ezt talán elfogadja. Mivel házhoz jött a masszőr, így könnyű volt rábeszélni. Nagyon meglepődött, hogy milyen jó volt már az első alkalommal is a hatása. Azóta már ő kéri, ha problémája van.”

Mag. Bernadett Binder (Kumberg, Ausztria)

“3 éve ismerem ezt a technikát. 40 éves vagyok és zongorista. Az egyoldalú igénybevételtől az egész hátam görcsben ált és már évek óta nehezen aludtam. A KoroKan masszázs hatására mintha kicseréltek volna. Újra tudok aludni, az izmaim egyre lazábbak és a fájdalmak nagymértékben csökkentek. Heti egy kezelés váltotta ki ezt a hatást. Ezért én nagyon hálás vagyok, és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Novak Gabi (Kismarton)

“79 éves anyósomnak ajándékoztam karácsonyra a masszázst, mivel sokat panaszkodott a csípőjére. Nagyon nehezen tudott már menni. Hála a KoroKan masszázsnak, újból fájdalom nélkül tud már kisebb távolságokat megtenni. Most már mindenkitől csak ezt kéri ajándékba. ”

Nagy Judit (Sopron)

“Fodrász vagyok, barátnőmtől kaptam ajándékba a kezelést. Azóta is nagyon hálás vagyok neki, mivel már az első kezelés után sokkal jobban éreztem magam, csökkent a vállamban hosszú ideje meglévő fájdalmam. Lényegesen jobb lett a közérzetem, hangulatom. Én is többször ajándékoztam már KoroKan kezelést, mindig nagyon nagy sikere volt.”

Szerzői jogi nyilatkozat Üzletszabályzat
© 2018 www.masszazssopron.hu | Minden jog fenntartva | KoroKan masszázs Sopron
Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás
KoroKan masszázs Sopron